Kundtjänst

Medlemskap och certifiering

Trygghet för dig. Nedan beskrivna medlemskap i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen och vår certifiering av INCERT är en trygghet för dig som handlar av oss. Vi står också bakom Skattemyndighetens initiativ mot ROT-bedrägerier.

Reklamationer

Vill du göra en reklamation? Klicka på knappen och fyll i en reklamationsanmälan.

Att välja värmepump

Valet av värmepump avgörs av ditt behov och ditt hus förutsättningar? Vi hjälper dig gärna ta fram en lösning som du kommer att bli nöjd med. Med gedigen erfarenhet i branschen och kunniga installatörer kan vi hjälpa dig med helhetslösningar oavsett om du redan har en installerad värmepump sedan tidigare.

Frågor och svar

Det finns idag flera olika sorters luftkonditionering, så det gäller att kunna navigera rätt och hitta det som passar dig bäst. Det finns luftkylda och vattenkylda som kyler ner antingen vatten eller luft beroende på vilken sorts värmesystem du har i huset.

Medlemskap och certifieringar

Vi är ett företag som erbjuder frånluftsvärmepumpar till utmärkta priser. Det är bara att kontakta oss så berättar vi mer om frånluftsvärmepumpar, när det passar att installera en sådan och vad det skulle kosta för just ert hushåll.