Aircondition till företag

Nyckeln till en bra lokal är en fungerande luftkonditionering

Alla påverkas när det blir för varmt inomhus och vi trivs bäst när inomhustemperaturen är mellan 20 – 22°C. När temperaturen har passerat 26°C har vår koncentrationsförmåga redan halverats och den tekniska utrustningens prestanda försämrats.

Du har säkert själv upplevt obehag när det är för varmt i t.ex. butiken, på din arbetsplats, i gymmet, väntrummet eller i konferenslokalen. En luftkonditionering/kylanläggning är lösningen för ett inomhusklimat som får både människor och maskiner att må bra, att kunna prestera bättre och att trivas mer.

Dimensionering och placering på rätt sätt

För att du ska få bästa resultat med din luftkonditionering är det avgörande att den är rätt dimensionerad och rätt placerad. En mindre luftkonditioneringslösning kan vara lockande på grund utav priset men kommer tyvärr inte hjälpa dig när du behöver den som mest. Alla lokaler är unika och som leverantör tar vi hänsyn till t.ex. fönsteryta i söderläge, typ av belysning, maskiner, hur många som ska vistats i lokalen samtidigt med mera. Vi kan berätta hur mycket kyla du egentligen behöver och hur den ska spridas så att hela ytan du vill kyla ned också blir nedkyld.

Vi erbjuder en totallösning och hjälper dig med:

  • Kostnadsfri behovsanalys och projektering
  • Installation och driftsättning
  • Service- och underhållsavtal
  • Finansiering