Aircondition

Vi installerar och säljer marknadens bästa aircondition-lösningar för privatpersoner och företag. Vi analyserar dina eller era unika behov utifrån de förutsättningar som finns.

Eftersom det är viktigt att du får rätt typ av kylanläggningar som passar just dina behov rekommenderar vi dig att höra av dig till oss för en kostnadsfri rådgivning. Då kan vi ta fram den bästa lösningen för dig.

Så här fungerar aircondition/luftkonditionering

En aircondition är inte bara skönt när det är varmt väder, det är också en mycket smart och renande lösning för luften i ditt hem. Den luft som finns i ditt hem åker inte bara in i systemet och blir kall, den filtreras också. Det betyder att du får en fräsch inomhusluft som skyddar dig från oönskade partiklar och bakterier.

Huvudelementet i air condition/luftkonditionering är en kylvätska som vid lågt tryck avdunstar och blir till gas. Den här avdunstande gasen kyler flänsarna på anläggningen och gör att den luft som blåses/passerar flänsarna blir kall.

Kylvätska leds in i ett rör med lågt tryck när kylmedlet avdunstar blir det till gasvärme absorberas från omgivningen och röret kyls av
Kall luft blåses in i rummet med hjälp av en fläkt gasen leds via en kompressor (som ökar trycket) och omvandlar gasen till vätska
Värme leds till ett rör på motsatt sida och blåses ut.

Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning

Ingen värmepump är perfekt. En bra värmepumpsinvestering bygger på att hela husets förutsättningar tas med i beslutet och inte minst dina. Därför gör vi inga installationer utan att först ha träffat dig och gjort en teknisk genomgång. Vi är fristående och kan därför rekommendera den lösningen som passar dig bäst.

Varför välja TechNorth Energi?

  • Låga priser genom stora inköp.
  • Oberoende. Ingen lösning är perfekt för alla. Vi hjälper dig välja.
  • Tryggt köp. Minst 2 års garanti på alla våra airconditionlösningar.

Full certifiering och egna installatörer

TechNorth Energilösningar AB är certifierade inom kyla och värme av Incert och är medlemmar i Kyl- och värmepumpsföreningen. Hos oss får du minst 2 års garanti och vi erbjuder även serviceavtal.